tisdag 22 juni 2010

Veckan - aningen oklar

Tisdag och halvmulet väder. Inte så varmt som de brukar utan skulle tippa på 27 grader. Igår kväll åt vi på en italiensk restaurang som hette Bon Apétit. För lustigt! Det var mycket god pasta men att de inte kan låta bli sockret. Foccacian var så söt! Det skumma är att de är så otroligt fåfänga och smala här. Går man in till den kanske mest extrema kedjar Dunkin Donuts har man väl troligen övergett tanken på att räkna kalorier, eller? Här skriver de skyltar på varenda liten matbit hur många kalorier de innehåller. Känns som ett skämt på ett ställe som Dunkin. Fredrik fotograferade en vansinnig skylt på en restaurang förra veckan.

Dagen handlar till stor del om att skriva lite skola och ikväll äta middag med Carl och Charlotta. Imorgon är det en stor dag. Pappa fyller år och Karolin och John flyttar hem till Sverige efter 6-7 år i London. Det känns i magen att inte kunna vara i Sverige och möta er men ni är ju kvar i Skåne när jag kommer hem. Veckan i Seoul är lite oklar. Tanken var att vi skulle åka någonstans när jag fyller 25 år (på måndag 28:e) eller snarare helgen nu den 26-27. Planen var att jag skulle följa med Fredrik på hans jobbtripp och sedan skulle vi stanna kvar till söndag men nu verkar det inte bli av. Därför ser det ut som om vi är i Seoul hela veckan.

En bit härifrån mot mataffären såg vi ett riktigt stort blomsterland, växtcenter eller vad man kallar det. Funderar på att åka dit imorgon och göra en undersökning till Emma samt sho
ppa lite mer grönt till lägenheten. Får helt enkelt göra en lista över saker jag vill göra denna vecka. Kom på att det är ju midsommarafton på fredag också. Det är ett event här på en restaurang med svenskar och även andra som har koppling till Sverige. Blir vi hemma kommer jag absolut vilja gå. Hörde de ryktas om både sill och snaps!

2 kommentarer:

  1. Notera att vi gör V-tecknet som alla koreaner som fotograferas/Pappa

    SvaraRadera
  2. Bon apetit! http://www.youtube.com/watch?v=yf0Y6gf7isw

    SvaraRadera