torsdag 3 juni 2010

Hej på dig Jetlagsson


Ska aldrig någonsin mer säga att "jetlag sover man bort"! Efter att ha kommit till hotellet skulle jag ta en dusch och sedan gå ut en sväng. Efter jag duschat satte jag mig på sägen och bestämde mig att ligga ner ett litet litet tag. Somnade som en stock och vaknade med ett ryck eftersom jag var inlindad i handdukar, ac:n på högsta fläkt och frös som tusan. Självklart visste jag ju inte riktigt vad jag befann mig heller och ställde mig upp direkt. Jag hade ju sovit med benen utanför sängen eftersom jag bara skulle sitta ner lite så blodet..ja det var i alla fall inte vart de skulle vilket innebar att jag fick kravla mig tillbaka till sängen för att även väcka mina ben. Mycket lustig känsla. Till sist kom jag iväg köpte en kaffe vilket räddade min ytterst korta tur på stan. Så härligt väder det är här nu. 25-28 grader och sol. Inte jobbig värme heller utan riktigt skön. Solen kan man, när det blir för hett, gömma sig för genom att gå på rätt sida vägen så att skraporna skymmer den. Dessutom är här otroligt grönt och tjusigt. Min kloka far säger att man inte ska vattna mitt på dan när solen står som högst, men det har denog inte hört talas om här!

Nu ska jag iväg till TAT kontoret och möta Shinae, Mihos (office manager) assistent. Vi ska iväg till möbelstället där jag ska börja titta ut alla möbler till vår lägenhet. Hoppas där är lite möbler på plats annars blir det peka och välja i kataloger. Mycket roligt! Shinae är lika gammal som jag och det ska bli spännande att se om vi har liknande smak... vi hade inte riktigt samma uppfattning om lägenheterna vi var och kikade på sist. Jag ville ha gott om ytrymme, snyggt kök och bo högt upp i huset med fin utsikt. Shinae imponerades av smarta förvaringslösningar och de dyra toalettstolarna som sprutar och donar, de visade på bra ekonomi i föreningen=)

Vill ni hålla tummarna för mig? Jag har fått möjlighet att arbeta (volontär) på ett adoptionscenter här. Det är högtryck på centret under sommaren då alla européer har semester. Skulle vara så spännande! Mycket kontakt med såväl koreaner på plats och hitresande européer som ska förverkliga sin dröm om ett barn! Nu hoppas jag bara att det går i hamn!

Inatt kommer Fredrik, jag längtar!

Här hänger de i linor och tvättar huset
Jag vågade inte chansa igår och gick till Butterfinger Pancakes och köpte en sallad. Det var en utmaning att få i sig den med pinnar. Speciellt eftersom de INTE delar salladsbladen=)

3 kommentarer:

  1. Jag håller alla tummar jag kan för volontärjobbet!! Vad skönt att ni kommit fram och att allt verkar bra! Lycka till med möblerna!! puss o kram Anna (o Daniel)

    SvaraRadera
  2. Jag ska hålla alla tummar jag kommer över! =) dedt hade ju varit kanon för dig om du fick det! Nu blir det skanör hela helgen för mig! =)

    SvaraRadera
  3. Om vi håller tummarna för dig och volontärjobbet. Puss Mamma o Pappa

    SvaraRadera