onsdag 20 oktober 2010

Zlatan och Citytunneln - aktuella ämnen!


Det är skönt att snart komma hem till trygga stormakten Sverige. Det inser man när man är borta ett lite längre tag. I utlandet vågar man knappt gå på gatan utan att någon frågar om man behöver hjälp eller ohövligt kommer fram till en och börjar småprata av ren nyfikenhet. Inte heller vågar man gå ensam utanför sitt hus om kvällarna eftersom risken är överhängande att stora gäng, med äldre småberusade herrar på väg hem från Sojustuden, lämnar dig företräde och säger hello hello!
Sen ska vi inte tala om vad som händer om man lämnar mobil, dator eller andra personliga tillhörigheter på cafébordet när du går ifrån en stund.

Jag känner mig faktiskt väldigt upprörd fortfarande att varken Kina eller USA ville lyssna på vår stadsminister angående att ta sitt miljöansvar. Jag menar han är ju ändå Sveriges ledare.

Det ska bli så skönt att komma hem igen till Malmö där man alltid kan räkna med ett långt mobilsamtal från sina vänner tills de nåt fram till sitt hem efter en lång arbetsdag eller utekväll.

Hjälp!

1 kommentar:

  1. Och all action i Malmo forstas; tre skjutningar pa en kvall!!

    SvaraRadera