tisdag 30 november 2010

Två dagar med fint besök

Karro och John landade i söndagsmorse och var ganska så trötta båda två. Men som vanligt är det viktigt att hålla sina besökare vid liv och inte låta dem somna eftersom jetlagen blir en långdragen historia då. Vi åt god lunch och gick på kattcafé. Både Karro och John skrattade hela tiden eftersom kattcafé i sig är ganska så absurt och ännu mer när de inte sovit på över ett dygn!

Gårdagen började med en strålande god frukost och sedan vidare till Seoul Tower. Därefter åkte vi kabinbana ner till stan och vidare för att sy upp skjortor till dem. Uppe vid tornet låg det faktiskt snö kvar efter det lilla snöfallet i söndagskväll.

Idag bli det Seoul Art Museum, War Museum och ikväll middag med Carl och Charlotta. Kommer försöka plocka åt mig Karro och Johns fina bilder och lägga upp här senare! Angående konflikten har vi inte hört eller märkt någonting sedan i söndags vilket känns skönt!

1 kommentar:

  1. Underbart att ni har haft härliga dagar.Seoul Tower och kabinbana de var inte illa. Dagens program är ju verkligen top of the line. Du är en fantastisk värdinna och guide. Fortsätt och njut. Hälsa alla/Pappa

    SvaraRadera